6984129870
Μπένος Γιώργος

Πως λειτουργούμε

 ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..!!    100% ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ..!!

Η δουλειά μας στηρίζεται στο σεβασμό στον άνθρωπο, στην αξιοπρέπειά του και στο δικαίωμά του στον έρωτα και στην ευτυχία. Για κάθε άνθρωπο υπάρχει ένα αντίστοιχο ταίρι και εμείς είμαστε αφοσιωμένοι στο να σας βοηθήσουμε να το βρείτε. Δεν έχει σημασία εάν είστε 30, 40 ή 60 ετών, αν είστε ελεύθερος-η /, διαζευγμένος-η κλπ.

Υπάρχει το κατάλληλο άτομο για εσάς, απλώς δεν το έχετε συναντήσει ακόμη. Μπορεί να μην είχατε το χρόνο να κάνετε γνωριμίες, να εργάζεστε πολύ, να μην είχατε την κατάλληλη ψυχική διάθεση, κλπ.

Δεν έχει σημασία ο λόγος που σήμερα είστε μόνος-η, σημασία έχει το μέλλον και αυτό θα το κοιτάξουμε μαζί σας με αισιοδοξία, ελπίδα και ενθουσιασμό για μια καινούρια ζωή. Ειδικότερα, οι αρχές – αξίες και τα πλεονεκτήματα που σας προσφέρουν τα Γραφεία Συνοικεσίων – Γνωριμιών Γιώργος Μπένος είναι:

  • Απόλυτη διακριτικότητα -εχεμύθεια. Η απόλυτη εμπιστευτικότητα της συνεργασίας μας είναι αυτονόητη και απόλυτη αρχή της λειτουργίας του γραφείου μας.
  • Σεβασμός στις επιλογές σας. Κατανοούμε και σεβόμαστε τις προτιμήσεις σας, δεν σας προτείνουμε άσχετες – άσκοπες συναντήσεις.
  • Καμία “ώθηση” για κάποια συγκεκριμένη γνωριμία. Δεν σας πιέζουμε άμεσα ή έμμεσα (με “ωραία λόγια”) να βγείτε με κάποιο άτομο. Εμείς απλά σας δίνουμε πληροφορίες και σας κάνουμε προτάσεις -εσείς αποφασίζετε!.
  • Απεριόριστος αριθμός γνωριμιών. Γνωρίζετε όσα άτομα θέλετε (αν και αυτό δεν είναι αυτοσκοπός) μέχρι να βρείτε το κατάλληλο άτομο – το ταίρι της επιλογής σας.
  • Ποικιλία μελών. Μέλη μας είναι αξιόλογοι και σοβαροί άνθρωποι, άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, επαγγελμάτων, εισοδημάτων και μορφωτικών επιπέδων. Όλοι έχουν το δικαίωμα στην ευτυχία, από την άλλη μεριά όμως δεν ταιριάζουν όλοι οι άνθρωποι με όλους! Σε μάς θα έχετε την ευκαιρία να διαλέξετε !
  • Φιλική και άμεση εξυπηρέτηση. Η μεγάλη μας εμπειρία, το ευρύ φάσμα αξιόλογων μελών, το όνομα του Ermis Club, και η εμμονή μας στην άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη, εγγυώνται την απόλυτη ικανοποίησή σας.
  • Εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα. Δεν έχει σημασία που βρίσκεστε. Εξυπηρετούμε και συνδέουμε ανθρώπους – μέλη του γραφείου μας από όλα τα μέρη του κόσμου. Γράψτε ή τηλεφωνείστε μας, για να ενημερωθείτε σχετικά.